Hoe kan ik meerdere kolommen sorteren?

Als je je data bekijkt met onze Lijstweergave functies, kun je de informatie sorteren door te klikken op de kolomkoppen.
Soms moet je twee verschillende kolommen tegelijk sorteren om de weergave van alle relevante gegevens in je account te krijgen.

Noot: Je kunt maximaal drie kolommen met deze functie sorteren.

Meerdere kolommen sorteren in Pipedrive...

• Ga naar de Lijstweergave hetzij van je Contacten of van je Deals-tabbladen.
  • Klik op een kolomkop van het eerste item dat je wilt sorteren.
  • Beweeg je muiscursor naar de tweede kolomkop, en houd de SHIFT knop ingedrukt en klik op de kolomkop.
  • Herhaal dit naar behoefte, tot een maximum van drie gesorteerde kolommen.

Noot: Shift-sorteren zal alleen je resultaten aanpassen als de gegevens in de andere kolom sequentieel van elkaar verschilt, als afgebeeld in de bovenstaande video.