Hoe kan ik vrienden uitnodigen om hun eigen Pipedrive-account aan te maken?

Als je vrienden of collega's wilt uitnodigen om Pipedrive te gaan gebruiken voor hun eigen bedrijven, dan adviseren wij om dit te doen via ons Een vriend vertellen systeem.

Als je collega's van je werk wilt uitnodigen om deel te nemen aan je eigen bedrijfsaccount in Pipedrive, dan adviseren wij dat je ze in plaats daarvan toevoegt als een gebruiker.