Wat is het verschil tussen een gebruikers- en een bedrijfsaccount?

Wanneer er een Pipedrive-account wordt aangemaakt, worden er zowel een gebruikersaccount als een bedrijfsaccount aangemaakt.

Het gebruikersaccount is een specifieke gebruiker — Dwight Schrute — die toegang heeft tot Pipedrive met behulp van zijn inloggegevens.
Het bedrijfsaccount — Dunder Mifflin Paper Company Inc. — is de database met informatie waar de gebruikers in Pipedrive toegang toe hebben, en kan diverse verschillende gebruikers bevatten.