De Marktplaats

Toen wij Pipedrive maakten, wilden wij je voorzien van de basisfuncties die je nodig hebt om succesvol in sales te zijn, en we zijn constant bezig met het toevoegen van meer functies om je in die richting te helpen.

Maar soms moet je een beetje meer halen uit Pipedrive, of werk je met teams die Pipedrive niet gebruiken en gegevens moeten delen tussen twee verschillende apps.

In deze gevallen hebben een aantal apps van derden integraties gebouwd die je helpen met je productiviteit, of je helpen integreren met tools die andere mensen in je team gebruiken.

Om de volledige lijst apps te vinden, ga je naar Instellingen > Apps en Integraties, klik daarna op “Ga naar Marktplaats”.

Daar zul je een complete lijst apps aantreffen, elk met zijn eigen beschrijving, links naar meer informatie, en een snelle en eenvoudige “Installeren” knop die je in staat stelt om eenvoudig de app toe te voegen aan je Pipedrive-account.

NOOT: Derden brengen constant nieuwe apps op de markt, zodat het de moeite waard is om regelmatig na te gaan wat er inmiddels is bijgekomen om te zien of het je productiviteit zou kunnen verbeteren of beter en slimmer zou functioneren in je team's workflow.