Pipedrive Marktplaats: Apps & Integraties

Bij Pipedrive bieden wij onze klanten een constant groeiend aantal functies die je helpen succesvol te zijn in sales.

Maar soms moet je een beetje meer halen uit Pipedrive voor je specifieke geval, of met teams samenwerken die Pipedrive niet gebruiken en moet je gegevens delen tussen twee verschillende services.

Voor deze situaties heeft Pipedrive samen met een aantal andere leveranciers een aantal apps gebouwd om de productiviteit van je team en de teams om je heen te verbeteren, door integratie met de tools die de andere mensen in je team gebruiken.

Ga om de volledige lijst van deze Pipedrive apps en integraties te zien,  hetzij naar Instellingen > Apps & integraties klik dan op de Ga naar Marktplaats knop, of ga naar marketplace.pipedrive.com.

Daar zul je een volledige lijst apps en handmatige integraties aantreffen — elk met zijn eigen beschrijving, koppelingen naar meer informatie. Voor Apps, vind je een snelle en eenvoudige Nu installeren knop waarmee je eenvoudig de app aan je Pipedrive account kunt toevoegen. Voor Handmatige integraties is het installatieproces een beetje complexer, maar zul je duidelijke instructies vinden als je klikt op “Meer leren” voor de integratie die je wilt configureren.

Noot: Nieuwe apps worden constant aan de Marktplaats toegevoegd, zodat het de moeite waard is om regelmatig na te gaan wat er inmiddels is bijgekomen, om te zien of het je productiviteit zou kunnen verbeteren, zodat je beter, of slimmer zou kunnen functioneren in de workflow van je team.