Hoe je je Pipedrive-wachtwoord kunt wijzigen/resetten

Hoe je je Pipedrive-wachtwoord kunt wijzigen...

• Ga naar Instellingen > Persoonlijk > Wachtwoord wijzigen.
  • Voer in het veld “Huidig wachtwoord” het huidige wachtwoord voor je Pipedrive-gebruikersaccount in.
  • Voer in de velden “Nieuw wachtwoord” en “Wachtwoord bevestigen”, je gewenste identificatiegegevens in.
  • Klik op de knop  Wachtwoord wijzigen om je nieuwe wachtwoord op te slaan.

Om je Pipedrive wachtwoord te resetten...

Als je probeert in te loggen en je niet je wachtwoord kunt herinneren, klik dan gewoon op de optie “Vergeten?” die in het wachtwoordvak vermeld wordt. Als je momenteel bent ingelogd in Pipedrive maar je nog steeds niet je wachtwoord kunt herinneren, moet je eerst uitloggen uit je account.

Daar voer je gewoon je e-mailadres in, en klik je op Nieuw wachtwoord ontvangen. Je zult dan op het opgegeven e-mailadres een e-mail ontvangen, waarmee je het wachtwoord kunt resetten.

Noot: Als je niet binnen een paar minuten op het opgegeven e-mailadres een e-mail ontvangt, waarmee je het wachtwoord kunt resetten, dan heb je misschien een e-mailadres opgegeven, dat nog niet aan een Pipedrive-gebruikersaccount is gekoppeld. Wij adviseren je om nog eens te proberen in te loggen met je bekende e-mailadres.