iOS: Hoe kan een photo note worden toegevoegd aan een deal of contactpersoon?

Tik op de groene '+’ knop op een deal-, persoon- of organisatieweergave, om snel een foto toe te voegen van uw camera, van de laatste handgeschreven vergadernotities of tekeningen op het whiteboard.

Als u “Foto” selecteert uit het menu, zult u worden verzocht met het voorbeeld van recente items op de galerij van uw apparaat. Tik op de foto om deze op te slaan als een notitie bij een deal, persoon, of organisatie die u heeft openstaan:

De foto zal worden opgeslagen op het tabblad Flow en zal ook toegankelijk zijn op de web app.

Als u een oudere foto wilt opslaan, of een nieuwe foto maken, klik dan gewoon op “Camera Rol” of “Neem een Foto” van de opties.