Lijst van bekende kwesties

Houd er rekening mee dat de Pipedrive app nog in bewerking is, en dat het Android-team hun uiterste best doet om de app te verbeteren en nieuwe eigenschappen te verzinnen. Er zitten nog diverse mooie dingen aan te komen. Wij waarderen uw geduld.

Hier zijn een aantal dingen om op te letten:

• De app werkt momenteel alleen in portretmodus. Optimalisatie voor tablets en landschap weergaven komen nog.

Laat het ons svp weten als er problemen zijn op het in-app feedback formulier. Ga naar de “More” weergave om uw opmerkingen toe te voegen. Waardeer dit.

Geniet van de app en let op de updates die gaan komen!