Waarom is mijn instellingen pagina anders dan die in Pipedrive artikelen en video's?

Je kunt je afvragen waarom je instellingen pagina er anders uitziet dan wat je hebt gezien in ons trainingsmateriaal. Dit is waarschijnlijk omdat je geen admin-gebruiker bent in je Pipedrive account. In Pipedrive zijn er 2 gebruikerstypes: normaal en admin.

Admin-gebruikers: hebben de volledige controle en zichtbaarheid over de hele account, uitgezonderd privé e-mails. Zijn kunnen ook zichzelf niet wissen of hun eigen administratieve rechten verwijderen; dat kan alleen een mede-admin. Pipedrive kan net zoveel admin-gebruikers hebben als je maar wilt.

Noot - De eerste gebruiker die een nieuw proefaccount start verwerft automatisch admin-rechten. Beheerders die daarna worden toegevoegd kunnen zo nodig de admin-rechten van de eerste gebruiker verwijderen.

Normale gebruikers: zijn onderworpen aan de toestemmingen die de admin toekent.

Wil je een admin-gebruiker worden? Klik dan hier om te leren hoe admin-rechten worden verstrekt. (Alleen huidige beheerders kunnen admin rechten verstrekken aan normale gebruikers)

Admin-gebruiker

Instellingenpagina van een Admin-gebruiker:

Al dezelfde rechten als een normale gebruiker; maar met de volgende aanvullingen:

• Facturering updaten
  • Gebruikers toevoegen/verwijderen/bewerken
  • Wijzigen Pipedrive accountnaam
  • Regelen van bedrijfszichtbaarheid & toestemmingen
  • Creëer doelen voor overige gebruikers
  • Aangepast veld creëren/bewerken
  • Creëren/bewerken van pijplijnen & stadia
  • VOIP-configuraties beheren
  • Pushmeldingen aanmaken
  • Functies inschakelen
  • Volledige zichtbaarheid voor alle deals/personen/etc. (ongeacht de zichtbaarheidsinstelingen)
  • Data Importeren/Exporteren

Normale gebruiker

Instellingenpagina van een normale gebruiker:

Alle normale dagelijkse functies van Pipedrive:

• Toegang tot persoonlijke API-sleutels
  • Toegang tot persoonlijke integraties (Google contactpersonen, Mailchimp, etc.)
  • Toevoegen/bewerken van rechten tot elke deal/persoon/organisatie die zichtbaar is voor de gebruiker
  • Eigen e-mailadres wijzigen/updaten (zolang de e-mail nog niet bestaat in Pipedrive)
  • Persoonlijk wachtwoord wijzigen
  • Persoonlijke doelen creëren
  • Filters creëren/bewerken in de lijstoverzichten
  • Maak persoonlijke herinneringsmailberichten voor activiteiten en meldingsmails
  • Maak persoonlijke gebruikersinterface instellingen
  • Maak persoonlijke e-mailintegratie instellingen