Waarom is mijn instellingenpagina anders dan die in Pipedrive artikelen en video's?

Je kun je afvragen waarom je instellingenpagina er anders uitziet dan wat je hebt gezien in ons trainingsmateriaal. Dit is waarschijnlijk omdat je geen beheerder bent in je Pipedrive-account. In Pipedrive zijn er 2 gebruikerstypes: normaal en beheerder.

Beheerders: hebben de volledige controle en zichtbaarheid over de hele account, uitgezonderd privé e-mails. Zij kunnen ook zichzelf niet wissen of hun eigen administratieve rechten wissen; dat kan alleen een medebeheerder. Pipedrive kan net zoveel beheerders hebben als je maar wilt.

Noot: De eerste gebruiker die een nieuw proefaccount start verwerft automatisch beheerrechten. Beheerders die daarna worden toegevoegd kunnen zo nodig de beheerrechten van de eerste gebruiker wissen.

Normale gebruikers: Zijn onderworpen aan de toestemmingen die de beheerder bepaalt.

Wil je een beheerder worden? Klik dan hier om te leren hoe beheerrechten worden verstrekt. (Alleen huidige beheerders kunnen beheerrechten verstrekken aan normale gebruikers)

Beheerder

Instellingenpagina van een Beheerder:

Alle zelfde rechten als een normale gebruiker; maar met de volgende aanvullingen:

• Facturering bijwerken
  • Gebruikers toevoegen/wissen/bewerken
  • Wijzigen Pipedrive accountnaam
  • Regelen van bedrijfszichtbaarheid & toestemmingen
  • Maak doelen aan voor overige gebruikers
  • Aangepaste velden aanmaken/bewerken
  • Aanmaken/bewerken van pijplijnen & stadia
  • VOIP-configuraties beheren
  • Pushmeldingen aanmaken
  • Functies inschakelen
  • Volledige zichtbaarheid voor alle deals/personen/etc. (ongeacht de zichtbaarheidsinstelingen)
  • Gegevens Importeren/Exporteren

Normale gebruiker

Instellingenpagina van een normale gebruiker:

Alle normale dagelijkse functies van Pipedrive:

• Toegang tot persoonlijke API-codes
  • Toegang tot persoonlijke integraties (Google Contacts, Mailchimp, etc.)
  • Toevoegen/bewerken van rechten tot elke deal/persoon/organisatie die zichtbaar is voor de gebruiker
  • Eigen e-mailadres wijzigen/updaten (zolang de e-mail nog niet bestaat in Pipedrive)
  • Persoonlijk wachtwoord wijzigen
  • Persoonlijke doelen aanmaken
  • Filters aanmaken/bewerken in de lijstweergaven
  • Maak persoonlijke herinneringsmailberichten voor activiteiten en meldingsmails
  • Maak persoonlijke gebruikersinterface instellingen
  • Maak persoonlijke e-mailintegratie instellingen