Android: Hoe worden telefoongesprekken gelogd?

Het bellen van een contactpersoon voor een deal vanuit de app zou niet eenvoudiger kunnen zijn! Wanneer u een deal of de pagina van de contactpersoon heeft openstaan, drukt u gewoon op het groene telefoonmenu onderaan en u bent weg.

Zodra het gesprek voorbij is, zal de app automatisch een voltooide activiteit voor u aanmaken met een notitie waarin u het resultaat van het gesprek kunt noteren.

Toch moeten er een aantal dingen in overweging worden genomen. Hoofdzakelijk volgt de app alleen uitgaande telefoongesprekken die gemaakt worden vanuit de Pipedrive-app. Als een contactpersoon u belt, of als u deze juist belt met uw telefoon buiten de app om, dan wordt dit niet toegevoegd als activiteit.

Ten tweede, moet u overwegen dat dit alleen werkt met het standaard telefoonnummer toegevoegd aan het contact, en niet automatisch een telefoonnummer zal bellen dat zich in de aangepaste velden of op de pagina van dat contact bevindt. De normale gesprekskosten van uw standaard telefoonnetwerk zullen ook op het gesprek van toepassing zijn.