Google Integrations

Vele van onze klanten maken al gebruik van Google-applicaties in hun dagelijkse processen. Het gebruik van Google-functies binnen Pipedrive kan je helpen om efficiënter te worden in je salesprocessen.

Noot: Zorg dat je bent ingelogd in het Google-account dat je wilt verbinden met Pipedrive in je webbrowser.

• Ga naar Instellingen > Persoonlijk > Google-account.
  • Klik op Nu verbinden naast het Google-pictogram.
  • Selecteer de account die je wilt gebruiken, of voer de inloggegevens voor een Google-account in
  • Klik op Toestaan om de toestemmingen te bevestigen zodat Pipedrive en Google kunnen samenwerken.

Je zou deze Google-integraties kunnen gebruiken om:

• een Google Contacts groep te synchroniseren met het tabblad Persoon van je Pipedrive-account
  • een Google Calendar te synchroniseren met de Activiteiten van je Pipedrive-account
  • toegang te krijgen tot je Google Drive documenten in Pipedrive