Hoe je meerde Pipedrive accounts kunt configureren

Noot: je hebt beheerrechten nodig om bepaalde handelingen die in dit artikel vermeld staan uit te voeren. Klik hier voor meer informatie.

In Pipedrive kun je administratief meerdere accounts configureren. Of je nu 2, 3 of 20 verschillende bedrijven runt, het hebben van meerdere accounts kan bijzonder nuttig zijn.

Zodra deze zijn toegevoegd, zul je tussen bedrijven kunnen wisselen door te klikken op Bedrijf wijzigen in je account menu, dat zich bevindt in de rechterbovenhoek van Pipedrive.

Data delen tussen meerdere accounts

NEE data wordt steeds gedeeld tussen verschillende Pipedrive accounts. De enige verbinding die je meerdere accounts met elkaar zullen hebben is dat je dezelfde inlog identificatiegegevens gebruikt voor toegang tot alle accounts. Er is geen automatische manier om data te synchroniseren of te delen over meerdere accounts.

Als data van een account ook aanwezig moet zijn in het andere account, kun je gaan naar Instellingen >Export Data en wat je nodig hebt exporteren van een rekening en dan importeren in de andere.

Factureren en meerdere accounts

De facturering vindt afzonderlijk voor elke account plaats; natuurlijk is er niets dat je ervan weerhoudt om dezelfde creditcard voor alle accounts te gebruiken.

Configureren van meerdere accounts

OK! Hoe kan ik dan meerdere accounts configureren? Ik ben blij met deze vraag. Doe dit gewoon als volgt:

1. Ga naar het Instellingen > Persoonlijk > Bedrijven gedeelte.
  2. Klik op Bedrijf toevoegen, dat zich bevindt in de rechter bovenhoek van de Bedrijven pagina. De Bedrijf toevoegen dialoog opent zich, waar je wordt verzocht een naam in te voeren voor het nieuwe bedrijf dat je wilt toevoegen.

3. Klik Opslaan om het bedrijf op te slaan.

Kijk eens aan!! Dat was alles!