Hoe kan ik een nieuwe zichtbaarheidsinstelling toewijzen aan elke deal/persoon/organisatie die nu in het systeem bestaat?

Noot: je hebt beheerrechten nodig om bepaalde handelingen die in dit artikel vermeld staan uit te voeren. Klik hier voor meer informatie.

Je kunt alle bestaande data (deals/personen/organisaties) updaten met een zichtbaarheidsinstelling onder Instellingen > Gebruikers & Toestemmingen. Zodra je daar bent, selecteer je een standaard zichtbaarheid voor het type record waaraan je iets wilt toewijzen. Je krijgt dan een prompt die je verzoekt of je wilt dat het systeem deze zichtbaarheidsinstelling toewijst aan ieder record in het systeem. Je kunt “Ok” of “Annuleren” selecteren.

Als je “OK” selecteert, wordt de zichtbaarheid toegewezen aan ieder record.

Door annuleren te selecteren wordt de standaardinstelling van toepassing op alle toekomstige records, maar is de zichtbaarheid NIET toegekend aan je bestaande records.

Zie voorbeeld:

Als je geen admin-gebruiker bent, of alleen maar een aantal records tegelijk hoeft te updaten, gebruik dan de bulk bewerkingsfuncties in het lijstoverzicht om de “zichtbaar-voor” instellingen te wijzigen.