Hoe kan ik desktopmeldingen uitschakelen/weer inschakelen?

Op dit moment ben je er misschien wel of niet van op de hoogte dat Pipedrive je een kleine leuke melding geeft van iedere voltooide actie op je account.
Sommige gebruikers vinden dit misschien wel geweldig terwijl anderen het bijzonder storend vinden.

Natuurlijk willen we graag dat je je comfortabel voelt en voor jezelf beslist of je deze functie al of niet wilt benutten.
Dus hier volgen de instructies over hoe je het aan of uit moet zetten:

1. Ga naar Instellingen > Persoonlijk > Gebruikersinterface.
  2. Zet de Systeemeigen desktopmeldingen op Ja/Nee om deze in of uit te schakelen.