Zapier 101 - Wat het is, en hoe je het gebruiken kunt

Wat is Zapier?

Om het samen te vatten is Zapier een gebruiksvriendelijke webservice die je toestaat, de acties te automatiseren tussen talloze verschillende web apps die je iedere dag gebruikt.

In hun eigen woorden: “Zapier laat je eenvoudig de webapps die je gebruikt met elkaar verbinden, waardoor saaie taken eenvoudig kunnen worden geautomatiseerd. Je kunt wachten tot app-ontwikkelaars van derden de SaaS-integraties bieden die je nodig hebt. Je kunt dure freelance programmeurs inhuren om aangepaste software voor je te bouwen. Of je kunt het eenvoudig zelf doen met Zapier, en dan weer aan het werk gaan dat van het grootste van belang is voor je bedrijf.”

Als je graag meer wilt weten over Zapier, zouden wij adviseren om hier te starten.

Populaire dingen die je met Zapier kunt doen

Pipedrive users often benefit from any of the following popular Zaps. Click on any of the Zaps below to follow a step by step guide:

Je contacten centraliseren

Leads en Deals verzamelen

Meldingen en Alerts krijgen

Actie-items volgen

Diversen

Hoe je Pipedrive aan Zapier koppelt

Connecting Pipedrive with Zapier will allow you to select Pipedrive from your list of connections during the creation of a Zap.

Om je Pipedrive-account met Zapier te verbinden, moet je eerst je API-code zoeken, die te vinden is bij Instellingen > Persoonlijk > API in je Pipedrive-account.

In Zapier klik je op je pictogram in de rechter bovenhoek van de app, en ga je naar verbonden accounts.

Hier kun je je Pipedrive-account met Zapier verbinden door je API-code in te voeren.

Zodra de koppeling is voltooid, zal je Pipedrive-account beschikbaar zijn in Zapier, en kun je dit eenvoudig selecteren uit de vervolgmenu's in het Zapier-account en beginnen met het aanmaken van Zaps die je in Pipedrive helpen.