Android: Beta-testen

Help ons bij het verbeteren van de Pipedrive Android app, door mee te doen aan het beta-testprogramma. Als u zich registreert voor het programma zult u de aanstaande app-versies ontvangen voordat deze voor het publiek beschikbaar zijn op Google Play.

Registreer uzelf voor het beta-testprogramma op dit adres → Beta-testen van Pipedrive app

Voer svp uw feedback in en verzoeken om eigenschappen op het in-app feedback-formulier door te tikken op de “Meer” menu-optie.

Uw feedback zal ons goed van pas komen.

Veel plezier gewenst bij het testen!