iOS: Hoe moet u telefoongesprekken in het log vastleggen op de Pipedrive-app?

Als u een telefoongesprek voert met de Pipedrive-app wordt u verzocht om te reageren met de weergave van de lijst gesprekken als het gesprek is beëindigd. Op de gesprekkenlijst kunt u gespreksnotities invullen en opvolgactiviteiten plannen.

Het loggen van het gesprek zal alleen functioneren als dit is gestart vanuit de Pipedrive app en het tenminste een seconde heeft geduurd.

U kunt een telefoongesprek met de Pipedrive-app beginnen door te tikken op het telefoonnummer op de persoonweergave of op het oproepspictogram op een deal- of activiteitenweergave.

De gesprekkenlijst zal worden opgeslagen als een gesprekstype-activiteit over de betreffende persoons-, deal- en detailweergave.

Deze functie kan worden uitgeschakeld door te klikken op Meer > Voorkeuren, en dan “call logging”, of het loggen van gesprekken, uit te zetten.