iOS: Hoe kan ik contacten synchroniseren tussen mijn iPhone en Pipedrive?

Er zijn 2 alternatieven voor het synchroniseren van uw contacten met Pipedrive. Optie een zal uw iPhone contacten met Pipedrive synchroniseren en optie 2 zal zowel uw iPhone als Pipedrive met elkaar synchroniseren.

1. Gebruik de “Contacten Importeren” functie op de Pipedrive iOS-app om contacten direct van uw Adresboek naar Pipedrive over te zetten

• Ga naar de “Meer”” weergave die u vindt in het hoofdmenu van de app
  • Selecteer “Contacten Importeren” en verleen toegang aan uw Contacten
  • Selecteer de contacten die u wilt importeren of selecteer met “Alles selecteren” en klik op “Gereed”

2. Gebruik de Google Contacts synchronisatie om uw contacten van uw iOS-apparaat over te zetten naar de Pipedrive-app en vice versa.
  • Voeg een Google account toe aan uw telefoon (als u er nog geen hebt) en zorg dat u de contacten van uw telefoon met Google synchroniseert. Lees meer over Google Contacts synchronisatie in op uw iOS-apparaat.
  • Installeer Google-verbinding en schakel Google Contacts synchronisatie in op Pipedrive (Pipedrive web app ➝ Instellingen ➝ Persoonlijk ➝ Verbindingen)
  • Als de Google Contacts synchronisatie werd ingeschakeld, zullen de contacten op uw Pipedrive en het Google account gesynchroniseerd blijven.