iOS: Audionotities

Audionotities zijn een prachtige manier om tot 2 minuten audio op te nemen als geheugensteuntje voor verkoopafspraken, mensen, en organisaties terwijl u onderweg bent.

Het toevoegen van een audionotitie is eenvoudig! Klik eerst in uw Pipedrive iOS op de mobiele app, klik op een deal, persoon, of organisatie.

Onderaan het scherm ziet u drie groene knoppen. Klik op het afgebeelde plusteken:

Klik daarna in het menu dat zich opent, op “Audionotitie toevoegen” :

Als u hier voor het eerst op klikt, zult u worden gevraagd of u de Pipedrive App toegang wilt geven aan uw microfoon. Klik op “OK” en u komt op het opnamescherm. Druk op de rode knop en spreek in wat u maar wilt!

Zodra u klaar bent met de notitie, krijgt u de optie om de notitie nogmaals op te nemen, om deze toe te voegen aan de deal, persoon of organisatie die u had geselecteerd toen u begon.

Zodra u de notitie heeft toegevoegd zal deze als volgt onderaan de update-feed voor dat item in het iOS verschijnen:

Als u dan het item op uw web-app controleert, zult u de audionotitie zien als een aanhangsel in de update-feed: