iOS: Hoe kan de Landschap pijplijnweergave worden ingeschakeld?

Landschapsweergave is standaard ingeschakeld. Als de pijplijn niet verdraait als u uw telefoon op zijn zij houdt, (zoals ook hieronder is afgebeeld), dan heeft u waarschijnlijk de rotatievergrendeling ingeschakeld op uw iOS-apparaat.

Als u de rotatievergrendeling wilt uitschakelen, schuif van onderaan van uw scherm omhoog (van elke app, of van het homescherm) om het controlecentrum te openen. Dit is dezelfde plaats waar u de vliegtuigmodus, bluetooth en wifi kunt inschakelen/uitschakelen, en waar u toegang heeft tot de zaklampfunctie.

Klik op de knop rechtsboven zodat deze niet meer brandt, dan wanneer u Pipedrive opent moet deze omschakelen naar landschap als u uw iOS-apparaat verdraait.