Android: Handmatige datasynchronisatie

Pipedrive synchroniseert regelmatig automatisch, maar als u haast heeft, of u net iets belangrijks hebt geüpdated, kunt u handmatig uw gegevens synchroniseren, zodat de gegevens op uw Pipedrive mobiele app overeenstemmen met de gegevens op uw Pipedrive web-app op uw computer, zodat beide perfect gesynchroniseerd zijn.

Hoe gebeurt dit?

Van uw Pipedrive mobiele app sleept u omlaag van de bovenzijde van het scherm tot de draaiende cirkel verschijnt, of klik op de “meer” knop rechtsonder, en u wordt genomen naar uw mobiele instellingen pagina en klik daarvandaan op “Data synchroniseren” van het menu.