Hoe een beschrijving toevoegen aan een bestand

Wanneer een bestand wordt geüpload in de Details-pagina van een item in Pipedrive, kan het handig zijn om een korte beschrijving op te nemen van de inhoud van dat bestand.
Wanneer je een beschrijving toevoegt, kan dat tijd sparen wanneer je naar belangrijke geüploade documenten in je Pipedrive-account zoekt.

Doe het volgende om een beschrijving toe te voegen aan een bestand...

• Ga naar de Details-pagina van een item in Pipedrive.
  • Zoek een geüpload bestand. Als je geen bestanden hebt geüpload, klik je op de knop Bestanden uploaden, selecteer je een bestand en upload je dit naar een deal, contact of organisatie.
  • Klik op de knop ... rechts van het geüploade bestand en selecteer Beschrijving toevoegen.
  • Gebruik maximaal 140 karakters om de beschrijving in te voeren die je wilt toevoegen aan dat bestand en klik op Opslaan.

Wanneer de beschrijving is toegevoegd, verschijnt dit in de Details-pagina, onder de naam van het geüploade bestand.