Hoe je je Pipedrive-mailadres voor het inloggen wijzigt/bijwerkt

Je e-mailadres voor het inloggen wijzigen...

Als je je e-mailadres voor het inloggen wilt wijzigen, kun je dit eenvoudig zelf doen, op het Instellingen-tabblad van je Pipedrive-app.

• Ga naar Instellingen > Persoonlijk > Profiel.
  • Zoek het 'E-mail' veld, en klik op 'Bewerken'
  • Zodra je erop hebt geklikt kun je het e-mailadres voor het inloggen in dat veld bewerken.
  • Als je hiermee klaar bent, klik je gewoon op Opslaan.

Noot: Om veiligheidsredenen kunnen Pipedrive inlogmailadressen alleen worden aangepast door de gebruiker daarvan en kunnen zij niet worden gewijzigd door een andere Pipedrive-employé.