Gerelateerde organisaties

Wat is dit?

Vaak is de ene organisatie verbonden met een andere; het kan het moederbedrijf zijn van verschillende dochterbedrijven, de partner van een ander bedrijf, of misschien een willekeurig aantal verschillende relaties.

Hoe je het ook wilt noemen, een bedrijf is vaak gerelateerd aan een ander. Het kan nuttig zijn, vooral vanuit het oogpunt van sales, om je bewust te zijn van deze relaties terwijl je jezelf door je CRM-app beweegt. Nu kun je deze relaties eenvoudig documenteren in je Organisatiedetailpagina’s.

Hoe je een relatie aanmaakt

1. Ga naar de Organisatiedetailpagina van elke Organisatie waar je een van de relaties mee wilt aanmaken.
  2. Zoek en vind het paneel van de betreffende organisaties linksonder op de detailpagina.
  3. Klik op details bekijken of op het + symbool om het betreffende organisatiespaneel te vergroten.
  4. Type de naam van de organisatie in de zoekbalk, en klik op de naam van de Organisatie die je wilt toevoegen, zodra deze gevonden wordt.
  5. Selecteer het relatietype (moeder/dochter/gerelateerd), en klik op Toevoegen. Helemaal klaar!

Wat is het verschil tussen "gerelateerd", "moeder", en "dochter"?

Related: Simply relates 2 organizations together. No more, no less.

Parent: Gives the parent organization a higher tier than the daughter.

Daughter: Establishes the same parent relationship. Whichever option you choose depends on which organization page you're creating the relation from.

Noot: Wanneer je een organisatie de moeder maakt van meer dan één organisatie, veroorzaakt dit een zusterrelatie tussen alle dochterorganisaties.

Hoe je een relatie kunt verwijderen

1. Ga naar de detailpagina van de Organisatie waarvan je de relatie wilt wissen (een van beide).
  2. Zoek en vind het paneel van de betreffende organisaties op het paneel aan de linkerzijde van de detailpagina.
  3. Klik op details bekijken of op het + symbool om het betreffende organisatiepaneel te vergroten.
  4. Klik op het prullenbak pictogram naast de organisatie waar je de relatie van wilt wissen.