Speciale valuta & instellingen

Van dollars en euro's naar Tanzaniaanse shillingen - wij bieden de gewenste ondersteuning. Pipedrive kan worden aangepast voor het gebruik van een geldsysteem naar keuze. Het configureren gebeurt als volgt:

Hoe je een speciale valuta creëert

Ga naar Instellingen > Bedrijfsinstellingen > Valuta.

Hiervandaan, kun je nieuwe valuta toevoegen of ongebruikte valuta deactiveren.

Klik om een nieuwe valuta te creëren op Aangepaste valuta toevoegen.

Voer de details in van je valuta. Pipedrive zal er een unieke code aan toevoegen.

Je kunt de decimale waarde ook specificeren; bijv., ฿0,30048000 in plaats van $125,17.

Klik op Opslaan en je kunt aan de slag!

Hierna zou je nieuwe valuta beschikbaar moeten zijn voor de configuratie van waarden:

Hoe je je standaardvaluta configureert

Standaardvaluta worden geconfigureerd per gebruikersniveau. Dit wordt geconfigureerd onder Instellingen > Persoonlijk.