Full Email Sync- en Gold-abonnementfuncties - FAQ

V: Hoe werkt de e-mailintegratie en waarom is een bedrijf genaamd Nylas vermeld in het configuratieproces?

A: We bieden e-mailintegratie aan via een partnerschap met een provider genaamd Nylas, een vertrouwde specialist in het doen van e-mailintegraties. We hebben ervoor gekozen om samen te werken met Nylas vanwege hun technische faciliteiten en goede reputatie. Samen met Nylas kunnen wij een service bieden die eenvoudig is in het gebruik en de gevoelige gegevens van onze klanten veilig en beveiligd houdt. Nylas, noch Pipedrive hebben toegang tot de inhoud van je e-mails.

V: Welke e-mailproviders zijn compatibel met Email Sync?

A: Gmail en Google Apps, Yahoo! Mail, Microsoft Exchange (ActiveSync), Outlook.com (ook bekend als Hotmail), iCloud (ook bekend als MobileMe of DotMac), iedere aangepaste account synchronisatie via generieke IMAP, AOL Mail, FastMail, GandiMail, GMX, Mail.ru, Yandex.Mail, GoDaddy Mail, Hover.com, Namecheap, Bluehost, Soverin, Zimbra, 123-reg, 126, QQ Mail, Aliyun (Alibaba Group), Netease 163 (China), Yeah.net, 139.com (China)

Q: Hoe kan ik mijn Outlook synchroniseren als ik 2FA (Two Factor Authentication) heb ingeschakeld?

A: Als je 2FA hebt ingeschakeld bij je Outlook account, beveelt Outlook je aan deze stappen te volgen om in te loggen je account te synchroniseren met Pipedrive.

V: Worden mijn contacten en kalender ook gesynchroniseerd?

A: Nee. Deze nieuwe functie synchroniseert alleen je e-mails. Contacten en kalendergebeurtenissen verbonden met je e-mailclient worden niet automatisch in Pipedrive overgenomen. Maar als je gebruik maakt van Google Contacts of Google Calendar, overweeg dan om ze te integreren met je Pipedrive account, aan de hand van de volgende instructies: Google Integrations.

V: Ondersteunt Full Email Sync handtekening html en kan dit afbeeldingen, logo's etc. ondersteunen?

A: Ja, je kunt een e-mailhandtekening toevoegen en bewerken door te klikken op de handtekeningknop rechts onder in het scherm voor het schrijven van e-mails in Pipedrive. Zodra je je eerste handtekening hebt toegevoegd, blijft deze aan elke e-mail gekoppeld, tenzij je deze wijzigt door dezelfde knop in te drukken in het e-mailscherm.

V: Kan ik bulk e-mails verzenden met Full Email Sync?

A: Full Email Sync gaat om het synchroniseren van persoonlijke 1-op-1 e-mails en Pipedrive en is niet bestemd voor het verzenden van bulk e-mails. Er staan diverse integraties op onze integratiespagina inclusief Mailchimp die helpen Pipedrive en je e-mail marketinginspanningen te combineren.

V: Ondersteunt Full Email Sync e-mailsjablonen?

A: Ja, het ondersteunt die zeker! Klik om hiermee te starten op de knop ‘Sjablonen’ in het scherm voor het opstellen van e-mails. Voor meer informatie, zie hier.

V: Is er een zoekfunctie in de nieuwe Email Sync?

A: De zoekfunctie voor e-mails is beschikbaar door te zoeken op onderwerp en contact. Aan de zoekfunctie op e-mailinhoud wordt gewerkt voor een toekomstige release.