Pipedrive niveaus: Silver, Gold en Platinum - FAQ

V: Zijn er beperkingen aan het opwaarderen of afwaarderen van abonnementen?

A: Gebruikers kunnen eenvoudig abonnementen opwaarderen of afwaarderen. Bij het afwaarderen blijven ongebruikte bedragen staan als tegoed. Omschakelen tussen abonnementen kan op elk moment in een factureringsperiode plaatsvinden.

Q: Ik heb een "oude" prijs die lager is dan het geadverteerde abonnement van 12 €/USD. Als ik niet tevreden ben over het Gold-abonnement, kan ik dan later teruggaan naar mijn "oude" abonnement?

A: Nee, wanneer klanten van Gold naar Silver afwaarderen, gaan zij over op het standaard bedrag van 12 €/USD per gebruiker, zonder dat hierbij oude prijsschema's of kortingen in aanmerking genomen worden.

V: Moet ik mijn abonnement selecteren voor ik aan mijn proefperiode begin?

A: Nieuwe proefperiode gebruikers krijgen standaard het Silver-abonnement toegekend. Zij kunnen gebruikmaken van Gold-voorzieningen als zij hun creditcard-gegevens opgeven, maar zij zullen hier niet voor moeten betalen tot het einde van hun proefperiode. Aan het einde van de proefperiode zullen zij moeten betalen voor het Gold-abonnement, tenzij zij afwaarderen naar Silver voor de einddatum van de proefperiode.

V: Moet iedereen die onze Pipedrive-account gebruikt van hetzelfde abonnement gebruikmaken?

A: Om een naadloze, eenvoudig te gebruiken ervaring te bieden moeten alle gebruikers binnen dezelfde account deel uitmaken van hetzelfde abonnement. Als je bijvoorbeeld de productiviteitsverhogende eigenschappen van het Gold-abonnement wilt gebruiken, zullen alle gebruikers van je account ook naar dat abonnement moeten worden geüpgraded.

V: Hoe kan ik weten hoeveel opslagruimte mijn bedrijf gebruikt?

A: Momenteel is er geen mogelijkheid om te controleren hoeveel opslagruimte wordt gebruikt in de app en wij werken aan manieren om die informatie beschikbaar te stellen. Gebruikers die dicht in de buurt van hun opslaglimieten komen zullen ruimschoots van te voren worden ingelicht. De service wordt niet onderbroken nadat deze limieten bereikt zijn en niemand zal automatisch worden geüpgraded naar een abonnement van een hoger niveau.

V: Als we meer opslagruimte hebben gebruikt en afwaarderen, verliezen we dan gegevens?

A: Nee. Data die de opslaglimieten te buiten gaat zal niet worden gewist na afwaardering. Als de datahoeveelheid de limiet overschrijdt, kunnen we contact opnemen over de vrijwillige verwijdering van bepaalde bestanden, maar er zal niets door ons verwijderd worden.

Q: Zijn de nieuwe opslaglimieten van toepassing op klanten die zich hebben geregistreerd voordat Pipedrive diverse prijsniveaus introduceerde?

A: Ja, deze zijn ook van toepassing op “oude” klanten. Het is goed om op te merken dat dit aspect ertoe is bestemd om gevallen te beheren met extreem zware dataopslag/transfer; dit zou geen gevolgen moeten hebben op de meeste klanten. Wij willen dat onze klanten Pipedrive actief gebruiken met inbegrip van het feit dat ze zich geen zorgen hoeven te maken over de omvang van de bijlagen.