Kan ik de termen die in Pipedrive worden toegepast, zoals “Deal” of “Contactpersoon” ook in iets anders veranderen dat ik zelf gebruik?

Laten we zeggen dat in plaats van te werken met Deals je liever wilt werken met Projecten. Termen zoals Deals en Personen kunnen niet standaard in Pipedrive worden gewijzigd, maar er bestaat een gratis workaround die door derden op de markt wordt gebracht.

Probeer hiervoor een plugin te downloaden, genaamd World Replacer II voor Google Chrome.

Je kunt deze als volgt configureren, en dan ziet het er zo uit: