Outlook add-in: eigenschappen

De Outlook add-in voor Pipedrive is een fantastische manier om items en activiteiten aan te maken in Pipedrive vanuit het comfort van je inbox. It's free and available for the Outlook web app on all operating systems, as well as the Outlook desktop app on Windows and iOS!

Je kunt deze pas gebruiken nadat je de Pipedrive add-in hebt toegevoegd vanuit de Outlook-store. Lees er hier meer over. Zodra je een account hebt aangemaakt, moet je een link naar je account maken (of het account eerst aanmaken), en dan ben je klaar!

Door de add-in kun je het volgende doen:

• Pipedrive-contacten toevoegen uit Outlook e-mails
  • Deals toevoegen
  • Activiteiten toevoegen en deze aan bestaande deals koppelen
  • De e-mail opslaan in Pipedrive (vooropgesteld dat je Slimme e-mail-bcc hebt geïnstalleerd)

Let op, dat de Outlook add-in niet automatisch je e-mails of kalender synchroniseert.

Dan kun je contacten toevoegen, e-mails opslaan, en voor contacten die je wilt toevoegen of die al in Pipedrive bestaan, kun je deals en activiteiten toevoegen door te klikken op de knop “Pipedrive - sales en CRM-data toevoegen”: