Outlook add-in: Installeren & Functies

De Outlook add-in voor Pipedrive is een geweldige manier om items en activiteiten aan te maken in Pipedrive met je handige Outlook-inbox.
Het is gratis en beschikbaar voor de Outlook-webapp op alle besturingssystemen, evenals de Outlook bureaublad-app op Windows en iOS.

Om je Outlook add-in te selecteren voor Pipedrive...

• Ga naar de Office Store en zoek naar Pipedrive, of ga hier heen.
  • Klik op de Pak het nu knop
  • Log jezelf in met je Office-inloginformatie
  • Open hetzij de web-app of de bureaubladversie van de Outlook e-mailclient.
  • Klik op elke e-mail in je Outlook-account.
  • Zoek het Pipedrive tabblad waarop staat “Sales CRM-data aanmaken”
  • Klik op de knop Je account koppelen

Om je Outlook add-in te gebruiken...

• Open een e-mail in je Outlook-account,
  • Klik op het Pipedrive-tabblad
  • Selecteer de contactpersoon die je zou willen toevoegen aan Pipedrive
  • Vul alle details in, en klik op Opslaan.

Door de add-in kun je het volgende doen...

• Voeg contactpersonen toe uit Outlook e-mails aan je Pipedrive-account.
  • Om deals aan je Pipedrive-account toe te voegen.
  • Voeg activiteiten toe en koppel deze aan bestaande deals in Pipedrive.
  • Sla de e-mail op in Pipedrive, door gebruik te maken van Pipedrive's Smart Email BCC-adres.

Noot:
de Pipedrive add-in voor Outlook synchroniseert niet je e-mails of kalender tussen Outlook en Pipedrive.