Outlook add-in: installeren

De Outlook add-in voor Pipedrive is een fantastische manier om items en activiteiten aan te maken in Pipedrive vanuit het comfort van je inbox. It's free and available for the Outlook web app on all operating systems, as well as the Outlook desktop app on Windows and iOS!

Hier volgt een korte handleiding waardoor je er snel mee aan de slag kunt gaan:

1. Ga naar de Office Store en zoek naar Pipedrive. Hier vind je een pagina die er zo uitziet:

2. Klik op de "Add" knop (toevoegen)
3. Log in met je Office identiteit
4. Open Outlook (zowel de web-versie als de desktop-versie worden ondersteund)

In Outlook:

a) Klik op een e-mail
b) Vind het Pipedrive tabblad genaamd: Create Sales CRM Data ((Sales CRM-data aanmaken) In het rood afgebeeld, bovenin deze afbeelding):

Klik op de knop "Link your account" (je account koppelen)

Nu ben je klaar om ermee aan de slag te gaan. Open een willekeurige e-mail, klik op het Pipedrive-tabblad, selecteer het contact dat je wilt toevoegen, vul de details en je bent klaar.

En nu ben je klaar om ermee aan de slag te gaan! Voor meer informatie over wat je kunt doen met de Outlook add-in, zie onze FAQ (Outlook add-in eigenschappen) hier.