Slack-integrering

Slack-Pipedrive integrering er en fin måte å holde team og ledere oppdatert på lagets Pipedrive-aktiviteter - selv om de ikke har en Pipedrive-konto!

Spesifikt, du kan bruke integreringen til:

• Å dele Pipedrive-kontakter og kontaktinformasjon
  • Automatisk poste salgsavtaler som er lagt til
  • Poste oppdateringer personlig på brukernes avtalestatus
  • Gi en løpende feed for vunnede salgsavtaler
  • Søk etter kontakter i Pipedrive ved bruk av /pipedrive Slack-kommandoen

Hvordan du kommer i gang

Gå til siden for innstillinger og velg 'Slack Integrering':

Så, kobler du kontoen din til Pipedrive slik:

Så er du på vei! Fra den samme siden med Slack-innstillinger kan du sette opp hva du vil rapportere og til hvilken kanal ved bruk av nedtrekksmenyer og avkryssingsbokser.

Som en administratorbruker, kan du velge å rapportere om alle av teamets handlinger. Vanlige brukere kan bare sette opp rapporter på sine egne handlinger.

Alle brukere vil kunne søke og dele kontakter i Slack ved bruk av /pipedrive Slack-kommandoen

Nå kan du slutte og kaste bort tiden med langvarig manuell rapportering og start automatisk å slappe litt av isteden!