Sett opp e-postintegrering for å slippe å veksle mellom faner

Du kan på e-post levert direkte til Pipedrive og knytte meldingene til aktive salgsavtaler. Dermed kan du frigjøre deg fra å veksle mellom faner, kopiere og lime inn, eller videresende hver eneste e-post du mottar til en merknad under en avtale eller kontakt.

Oppgrader kontoen din til Gull-plan under Innstillinger > Fakturering (det er gratis i prøveperioden) og sett opp e-postintegrering ved å gå til Innstillinger > Personlig > E-postintegrering.