Fortell en venn

Hvis noe noengang har ønsket å foreslå Pipedrive til en venn som trenge en mer organisert salgsprosess i arbeidsområdet sitt, er Fortell en venn-systemet vårt den beste måte å gjøre det på! På den måten kan du både hjelpe venner og motta litt gratis Pipedrive-tid som takk!

Merk: Denne funksjonen er for å introdusere andre til Pipedrive. Hvis du vil legge til arbeidskollegene dine til din egen Pipedrive-firmakonto, kan du gjøre det ved å legge dem til som brukere.

For å få tilgang til Fortell en venn-informasjonen for ditt firma, kan du gå til Innstillinger > Fortell en venn, eller klikk på portrettet ditt i Pipedrive-appen og velg 'Fortell en venn'.

Hvis du vil anbefale Pipedrive, er det mange måter å gjøre det på. Du finner dem på høyre side av Fortell en venn-siden.

• E-post: For å fortelle folk raskt, tast inn e-postadressene deres i Inviter venner via e-post-området og klikk på Send for å sende dem en forhåndsskrevet invitasjons-e-post.
  • Direkte lenke: For å sende en direkte lenke, kopierer du invitasjonslenken du finner der, og limer den inn når du vil dele invitasjonen med kolleger.
  • Sosiale media: For å sende meldingen via Twitter, Facebook, Facebook Messenger eller LinkedIn, klikker du på den korresponderende knappen. En ny fane vil åpne seg ved bruk av din mellomlagrede innloggingsinformasjon, med en forhåndsskrevet melding om Pipedrive, sammen med lenken din!

Du kan også velge å legge til Fortell en venn-lenken til all din utgående e-post ved å klikke på alternativet Pipedrive e-postsignatur, som du finner der.

For å spore status for disse Fortell en venn-invitasjons-e-postene, kan du se status for hver eneste invitasjons-e-post du har sendt nederst på denne siden — hvor den var sendt fra, hvis vedkommende godtok den, og hvorvidt vedkommende har startet et Pipedrive-abonnement.

Du vil også motta en epost fra Pipedrive for å fortelle deg at den du inviterte har startet en egen prøveperiode med Pipedrive, og vedkommende blir også minnet om sin egen Fortell en venn-invitasjon, hvis den ikke er blitt brukt ennå.

Belønningen!
Bare for å ha blitt invitert til Pipedrive, vil de du inviterer motta to ukers ekstra prøveperiode — til sammen 30 dager, for å se hvordan Pipedrive fungerer! Hvis en du inviterer liker Pipedrive godt nok til å starte et abonnement, får du rabatt på ditt eget Pipedrive-abonnement tilsvarende hva den du inviterte har betalt.