Hvordan man konfigurerer flere Pipedrive-kontoer

Merk: Administratorrettigheter kreves for å utføre enkelte av handlingene som beskrives i denne artikkelen. Klikk her for å finne ut mer.

I Pipedrive kan administratorer konfigurere flere forskjellige kontoer. Uansett om du driver 2, 3 eller 20 forskjellige virksomheter, så kan det være veldig nyttig å ha flere kontoer.

Etter at de er lagt til, kan du bytte mellom firmaer ved å klikke på Endre firma i kontomenyen din øverst i høyre hjørne av Pipedrive.

<>Dele data mellom flere kontoer

INGEN data deles noensinne mellom forskjellige Pipedrive-kontoer. Den eneste forbindelsen de ulike kontoene dine vil ha med hverandre, er at du bruker samme påloggingsinformasjon for å få tilgang til alle kontoene. Det finnes ingen automatisk måte å synkronisere eller dele datapå tvers av flere kontoer på.

Hvis du trenger samme data i flere kontoer, kan du gå til Innstillinger > Eksportér data og eksportere det du trenger fra én konto, og deretter importere dataene til en annen konto.

Dele data mellom flere kontoer

Fakturering håndteres separat for hver konto, men ingenting stopper deg selvfølgelig fra å bruke samme kredittkort for alle kontoene.

Konfigurere flere kontoer

Så hvordan konfigurerer jeg flere kontoer? Vel, jeg er glad du spurte. Bare gjør følgende:

1. Gå til delen Innstillinger > Personlig > Firmaer.
  2. Klikk på Legg til firma øverst i høyre hjørne på siden Firmaer. Legg til firma-dialogboksen åpnes, der du blir bedt om å angi et navn for det nye firmaet du vil legge til.

3. Klikk på Lagre for å lagre firmaet.

Ålreit! Du er ferdig!