Hvordan man konfigurerer flere Pipedrive-kontoer

Merk: Administratorrettigheter kreves for å utføre enkelte av handlingene i denne artikkelen. Klikk her for å finne ut mer.

I Pipedrive kan administratorer konfigurere flere forskjellige kontoer. Uansett om du driver 2, 3 eller 20 forskjellige virksomheter, så kan det være veldig nyttig å ha flere kontoer.

Etter at de er lagt til, kan du bytte mellom firmaer ved å klikke på Endre firma i kontomenyen din øverst i høyre hjørne av Pipedrive.

Innhold:

1: Dele data mellom flere kontoer
2: Fakturering og flere kontoer
3: Konfigurere flere kontoer

Dele data mellom flere kontoer

• INGEN data deles noensinne mellom forskjellige Pipedrive-kontoer. Den eneste forbindelsen de ulike kontoene dine vil ha med hverandre, er at du bruker samme påloggingsinformasjon for å få tilgang til alle kontoene. Det finnes ingen automatisk måte å synkronisere eller dele datapå tvers av flere kontoer på.
  • Hvis du trenger samme data i flere kontoer, kan du gå til Innstillinger > Eksportér data og eksportere det du trenger fra én konto, og deretter importere dataene til en annen konto.

Fakturering og flere kontoer

• Fakturering håndteres separat for hver konto, men ingenting stopper deg selvfølgelig fra å bruke samme kredittkort for alle kontoene.

Konfigurere flere kontoer

Så hvordan konfigurerer jeg flere kontoer? Vel, jeg er glad du spurte. Bare gjør følgende:
  1. Gå til delen  Innstillinger > Personlig > Firmaer.
  2. Klikk på Legg til firma øverst i høyre hjørne på siden Firmaer. Legg til firma-dialogboksen åpnes, der du blir bedt om å angi et navn for det nye firmaet du vil legge til.

3. Klikk på Lagre for å lagre firmaet.

Ålreit! Du er ferdig!