Hvordan man legger til/redigerer/fjerner en bruker

Merk: Administratorrettigheter kreves for å utføre enkelte av handlingene i denne artikkelen. Klikk her for å finne ut mer.

Så du har registrert deg for en Pipedrive-prøveperiode og nå vil du spre nyheten til samarbeidspartnerne dine. Dette betyr at du må få medarbeiderne til å logge seg på Pipedrive og dele data med deg. Her finner du det du trenger å vite:

Innhold

1: Legge til brukere i Pipedrive
2: Hvordan vil mine inviterte brukere bli varslet?
3: Deaktivere og aktivere brukere på nytt
4: Hvordan man endrer en bruker til en administrator
5: Synlighet og rettigheter

Legge til brukere i Pipedrive

Merk: Bare administratorer kan gjøre følgende.

Slik legger du til brukere i Pipedrive:

1. Gå til Innstillinger > Brukere
  2. Herfra kan du legge til andre personer på kontoen din ved å klikke på knappen +Legg til brukere. Legg til brukere-siden åpnes.

3. Angi e-postadressen, fornavnet og etternavnet til personen du vil gi tilgang til kontoen din.
    Merk: Du kan legge til flere brukere samtidig ved å klikke på + Legg til én bruker til​.

Så hva skjer nå? – Hvordan vil mine inviterte brukere bli varslet?

Hvis dine inviterte brukere aldri har registrert seg for Pipedrive før:
De mottar en invitasjonse-post fra Pipedrive. Med denne e-postlinken kan de stille inn sitt eget passord og logge seg på Pipedrive-kontoen din.

Hvis dine inviterte brukere har registrert seg for Pipedrive før, og fremdeles er medlem av sin egen Pipedrive-konto:
De mottar en e-postmelding om at de er lagt til på kontoen din. De bruker ganske enkelt den samme påloggingsinformasjonen de stilte inn på sin egen konto, og kan da bytte frem og tilbake mellom firmaene de er medlemmer av ved å bruke alternativet Endre firma øverst til høyre i appen.

Deaktivere og aktivere brukere på nytt

1. Gå til Innstillinger > Brukere.
  2. Klikk på den aktiverte etiketten eller de deaktiverte etikettene.

Herfra kan du deaktivere eller aktivere brukerne dine på nytt.

Se eksempel:

Hvordan kan jeg endre en bruker til en administrator?

Klikk ganske enkelt på Nei under brukerens Admin-kolonne for endre brukeren til en administrator.

Se eksempel:

Synlighet og rettigheter

Kort fortalt så er alle salgsavtaler/personer/organisasjoner i Pipedrive synlige for alle på kontoen din. Hvis du vil finne ut mer om rettigheter og synlighet, kan du klikke på linken nedenfor for å se hele artikkelen vår:

Full artikkel: Brukere og rettigheter