Snakk med oss
Status:

Pipedrive

Hvordan man legger til/redigerer/fjerner en bruker

Merk: Administratorrettigheter kreves for å utføre enkelte av handlingene som beskrives i denne artikkelen. Klikk her for å finne ut mer.


Så du har registrert deg for en Pipedrive-prøveperiode og nå vil du spre nyheten til samarbeidspartnerne dine. Dette betyr at du må få medarbeiderne til å logge seg på Pipedrive og dele data med deg. Her finner du det du trenger å vite:

Legge til brukere i Pipedrive

Merk: Bare administratorer kan gjøre følgende.


Slik legger du til brukere i Pipedrive:

  1. Gå til Innstillinger > Brukere
  2. Herfra kan du legge til andre personer på kontoen din ved å klikke på knappen +Legg til brukere. Legg til brukere-siden åpnes.



  3. Angi e-postadressen, fornavnet og etternavnet til personen du vil gi tilgang til kontoen din.

Note: You can add more users at the same time by clicking + Add one more user .

Så hva skjer nå? – Hvordan vil mine inviterte brukere bli varslet?

Hvis dine inviterte brukere aldri har registrert seg for Pipedrive før:

De mottar en invitasjonse-post fra Pipedrive. Med denne e-postlinken kan de stille inn sitt eget passord og logge seg på Pipedrive-kontoen din.

Hvis dine inviterte brukere har registrert seg for Pipedrive før, og fremdeles er medlem av sin egen Pipedrive-konto:

De mottar en e-postmelding om at de er lagt til på kontoen din. De bruker ganske enkelt den samme innloggingsinformasjonen de stilte inn på sin egen konto, og kan bytte frem og tilbake mellom firmaene de er medlemmer av ved å bruke alternativet Endre firma øverst til høyre i appen.

Deaktivere og aktivere brukere på nytt

  1.  Navigate to Settings > Users.
  2. Klikk på den aktiverte etiketten eller de deaktiverte etikettene.

 From here, you can deactivate or reactivate your users.

Se eksempel:

Whenever you first add a user to the system, a seat is created. A seat is what creates a transaction. There are seats and then there are users who take up those seats. Whenever you deactivate a user, you're presented with a prompt that will allow you to also remove their seat from your billing.

If you only deactivate a user and don't remove the seat, then the seat still exists in your account; this allows you to add another user to replace the previously deactivated user easily, without having to process multiple billing transactions.

If you deactivate a user and additionally remove the seat, then we automatically credit the cost of the unused subscription time back to the account. For example, if a seat ($/€12.00) is deactivated half-way through the month that has already been paid for, then a $/€6.00 credit is applied to the company account.

That credit will be used for future invoices in Pipedrive, and will be used prior to charging your provided billing details. If enough credit exists in the Pipedrive account, it can pay for an entire Pipedrive invoice.

So if you do not plan on replacing your deactivated user with a new user, remove the seat as well. Even if you missed it during the deactivation, you can always remove the seat later under Settings > Billing and click Remove unused seats, or under Settings > Users & Permisisons.

Hvordan kan jeg endre en bruker til en administrator?

Bare klikk på Nei under brukerens Admin-kolonne for å konvertere dem til en administrator.

Se eksempel:



Synlighet og rettigheter

Kort fortalt så er alle salgsavtaler/personer/organisasjoner i Pipedrive synlige for alle på kontoen din. Hvis du vil finne ut mer om rettigheter og synlighet, kan du klikke på linken nedenfor for å se hele artikkelen vår:

Full artikkel: Brukere og rettigheter