Veiledningsvideoer – en god oversikt over Pipedrive

Hopp til et emne!

(klikk på emnet du vil hoppe til)

Innhold:

1: Hvorfor Pipedrive? – Pipelinevisningen
2: Legge til salgsavtaler og kontakter – hvordan dataene dine er organisert
3: Tilpasning – tilpasning av pipeliner, kontakter, salgsavtaler osv.
4: Listevisningen – tilpasset rapportering og masseredigering
5: Inntektsprognose – tidslinjevisningen
6: Produkter
7: Data og synlighet
8: E-postintegrering
9: Statistikk og metrikker – mobilapper
10: Importering og eksportering av data

Se på demoene våre i spillelisten nedenfor for å få en god oversikt over Pipedrive eller hopp til et emne lenger ned!

Uansett om du vurderer å migrere fra ett CRM-program til et annet, eller CRM-verden ganske enkelt er helt ny for deg, så vil denne 38-minutters demovideoen vise deg hvordan du kan få store forbedringer i salgsresultatene dine med Pipedrive.

Er du bare interessert i ett bestemt emne? Klikk på en av linkene nedenfor for å hoppe til delen av videoen som tar for seg det emnet.

1. Hvorfor Pipedrive? – Pipelinevisningen

Denne delen tar for seg følgende emner:

• Pipelinevisningen: Denne delen viser deg hva som skiller Pipedrive fra resten av konkurrentene. Vårt fokus er å ta forretningsintelligensen til et godt CRM-program og lage noe mer intuitivt med det. Pipelinevisningen vår viser selgerne dine hvilke handlinger de må ta i dag hver gang de logger seg på systemet. Forestill deg et CRM-program som forteller teamet ditt hva de skal gjøre, i motsetning til at teamet må spørre CRM-programmet om hva de skal gjøre!

• Aktiviteter:Planlegging av aktiviteter for oppfølging fra pipelinevisningen er et veldig viktig pipelinekonsept.

2. Legge til salgsavtaler og kontakter – hvordan dataene dine er organisert

Denne delen tar for seg følgende emner:

• Legge til salgsavtaler/personer/organisasjoner i systemet. Her legger vi til salgsavtaler manuelt, noe som vil vise deg hvordan du fyller ut pipelinen din samt hvordan den spesifikke kontakt- og salgsavtaleinformasjonen din blir knyttet sammen.

• Tilpasning av Legg til salgsavtale-dialogboksen: Finn ut hvordan du aktiverer en funksjon som lar deg legge til en salgsavtale samtidig som du knytter en helt ny kontakt til den salgsavtalen. Du får også se hvordan alle de egendefinerte feltene du oppretter, også kan gjøres tilgjengelig i denne boksen. Ved å tilpasse denne boksen kan du forsikre deg om at alle nødvendige felter som er unike for din organisasjon, blir fylt ut under oppretting av salgsavtaler.

3. Tilpasning av Pipedrive

Denne delen tar for seg følgende emner:

• Tilpaning av pipelinevisningen din: Finn ut hvordan du konfigurerer ditt eget unike sett med faser i pipelinen din, samt hvordan du oppretter flere pipeliner.

• Legge til egendefinerte felter: Finn ut hvordan du oppretter egendefinerte felter for personer, organisasjoner og salgsavtaler samt hvor slike felter kan legges til.

• Integrering med Google Maps: Finn ut hvordan Pipedrive geo-koder sine adressebaserte egendefinerte felter med Google Maps, noe som gir deg muligheten til å se alle potensielle kunder på en kartvisning.

• Tilpasning av aktivitetstypene dine: Pipedrive kan også opprette egendefinerte aktivitetstyper, noe som gjør at du kan kalle og merke aktivitetene akkurat slik du vil.

4: Listevisningen – tilpasset rapportering og masseredigering

Denne delen tar for seg følgende emner:

• Tilpasset filtrering/rapportering/sletting: Finn ut hvordan du filtrerer pipelinevisningen din, eller til og med listevisningen med spesifikke kriterier. Du kan opprette overlappende elementfiltre samt filtrere salgsavtalene eller kontaktene dine med egne egendefinerte felter. Etter at de er filtrerte kan du eksportere filterets resultater til et regneark, eller du kan til og med masseslette filterets resultater, noe som gjør at du kan slette elementer som har spesifikke kriterier.

• Masseredigering: Finn ut hvordan du kan redigere flere elementer på én gang med masseredigeringsprogrammet vårt.

5. Inntektsprognose – tidslinjevisningen

Denne delen tar for seg følgende emne:

• Tidslinjevisningen: Pipedrive kan skryte av å ha sin egen tidslinjevisning, noe som gjør at du kan spore inntektene dine visuelt etter hvert som de kommer inn, i tillegg til å fremsette prognose for fremtidig anslått inntekt.

6. Produkter

Denne delen tar for seg følgende emne:

• Produktfunksjonen: Med denne praktiske lille funksjonen kan du etablere en tilpasset katalog over produkter som du deretter kan knytte til salgsavtaler og spore i rapporter.

7. Data og synlighet

Denne delen tar for seg følgende emner:

• Salgsavtaledetaljer-visningen: Lær mer om den fokusorienterte designen til salgsavtaledetaljer-visningen din. Her finner du en detaljvisning over alle samtaler du har hatt med en kunde.

• Følgere/delingsdata: Med Følgere-funksjonen kan du abonnere på en salgsavtale og motta varsler om oppdateringer for den salgsavtalen i Pipedrive.

• Synlighet og rettigheter: Pipedrive bruker industristandardleverandører som RackSpace og Amazon som vertsnettverk for å holde dataene dine sikre. Men når du bruker Pipedrive, hvem ellers på teamet ditt kan se dataene dine? Finn ut mer om hvordan synlighet og rettigheter håndteres som standard i systemet, samt hvordan administratorer kan konfigurere forskjellige rettigheter ved behov.

8. E-postintegrering

Denne delen tar for seg følgende emner:

• Smart blindkopi-e-post: Ved å blindkopiere eller kopiere den universelle adressen til denne funksjonen får du e-posten din levert til systemet og Pipedrive oppretter/knytter deretter e-posten automatisk til en kontakt, samt kobler e-posten til alle åpne salgsavtaler for kontakten, og alt dette gjøres ved å ganske enkelt gjenkjenne kontaktens e-postadresse. Du kan til og med videresende svaret deres til den samme universelle adressen og de spores da som svar.

9. Statistikk og metrikker – mobilapper

Denne delen tar for seg følgende emner:

• Firmamessig/personlig statistikk: Se hvordan Pipedrive visuelt kan gi statistikk over dataene og aktivitetene dine. Dette kan brytes ned til statistikk om hele firmaet eller på en personlig basis om hver selger.

• Pipelinemetrikk: Med dette kan du forstå hvor effektiv salgsprosessen din er, og gi deg innsikt om hvor du kan gjøre forbedringer.

• Android- og IOS-apper: Pipedrive mens du er på farten! Tilgjengelig på både Android og IOS.

10. Importering og eksportering av data

Denne delen tar for seg følgende emner:

• Importing av data: Importér fra et regneark eller bruk et verktøy fra tredjepart (Import2) for å migrere data fra ett CRM-program til et annet.

• Eksporting av data: Direkte masseeksportering av data kan gjøres av administratorbrukere.

• API-alternativer: Lær om de forskjellige metodene som kan brukes til å automatisere generering av ledetråder i Pipedrive via vår åpen REST API.