Kan jeg erstatte uttrykkene brukt i Pipedrive som for eksempel salgsavtale eller kontaktperson i noe annet som jeg bruker selv?

Så, la oss si i stedet for å jobbe med Salgsavtaler foretrekker du å jobbe med Prosjekter. Uttrykk som Salgsavtaler og Personer kan ikke opprinnelig bli erstattet i Pipedrive, men det er en gratis tredjeparts løsning vi anbefaler.

Prøv å laste ned en plugin kalt World Replacer II for Google chrome.

Her ser du hvordan du setter den opp, og hvordan den vil se ut: