Outlook Tilleggsprogram: Oppsett

Outlook-tillegget for Pipedrive er en flott måte å skape elementer og aktiviteter på i Pipedrive rett fra komforten i innboksen. It's free and available for the Outlook web app on all operating systems, as well as the Outlook desktop app on Windows and iOS!

Her er en hurtigstartsveiledning som får deg opp og i gang:

1. Gå til Office Store og søk etter Pipedrive. Du vil finne en side som ser slik ut:

2. Klikk "Legg til"-knappen
3. Logg inn med din Office legitimasjon
4. Åpne Outlook (støtter både nettversjonen og skrivebordversjonen)

I Outlook:

a) Klikk på hvilken som helst e-post
b) Finn Pipedrive-kategorien kalt: Opprett Salg CRM-data (Sees i rødt på toppen av dette bildet):

Klikk på "Koble til din konto"-knappen

Nå er du klar til å begynne. Åpne hvilken som helst e-post, klikk på Pipedrive-kategorien, velg kontakten du vil legge til, fullfør detaljene og det er det hele.

Og så er du klar til å gå i gang! For mer informasjon om hva du kan gjøre med Outlook-tillegg, se våre Vanlige Spørsmål her.