Kan jeg bli informert om endringer utført i Pipedrive? - Meldinger

Jaa, det kan du, hvis du er enten eieren eller følger av elementer eller brukere du ønsker å bli informert om. Dette betyr at du kan bli informert når noen legger til meldinger, activiteter, endrer data, eller gjør noe som helst til dine avtaler, folk og organisasjoner. Ikke sikker på hvordan du følger? Referer til denne artikkelen for å lære alt om følging. Du kan bli informert om disse endringene på flere måter:

Varselklokke

Enhver oppdatering av elementer du eier eller følger (folk, organisasjoner, avtaler, etc.) vil bli synlig I varselklokken.

Varsling på e-post

Varsling på e-post vil summere opp alle oppdateringer du ville vanligvis sett i varslingsklokken, i en e-post. Dette er en egenskap som må aktiveres under Innstillinger > Egenskaper. Når det er aktivert, må hver individuelle Pipedrive-bruker konfigurere preferansene for e-postlevering under Innstillinger > Personlige > Varsler.

Melding: Hvis du leser varslene i varselklokken før varslingen på e-post har blitt sendt, vil Pipedrive IKKE inkludere disse varslene i e-postvarslingen siden de allerede er blitt lest. Hvis du ønsker å motta disse på e-post, må du ikke åpne varslingsklokken.

API forespørsel

Med litt magisk programmering, kan du bruke vår RESTful Pipedrive API v1. Denne API bruker et JSON-format for utgående data og er kapabel til å håndtere CORS-forespørsler (Ressursdeling på tvers av tilhørighet). API er «stateless» – alle forespørsler er validert mot API-tokenet. API-tokenet kan skaffes manuelt fra Pipedrive-appen, eller ved å hente elementer for tillatelser.

Klikk her for å få tilgang til vår API-dokumentasjon