Kontakt kundestøtten

Kunnskapsbase/Kontakt oss

Pipedrives brukerstøtteteam jobber døgnet rundt

Live chat-støtte

Alle brukere på Avansert, Profesjonell, Power eller Foretak-planene er kvalifisert for live chat-støtte. Logg på på Pipedrive-kontoen din og klikk på «Hurtighjelp»-spørsmålstegnet, deretter «Chat med oss».

Plan
Timer

Avansert

Mandag til fredag, åpningstid (09:00 til 17:00 i brukerens tidssone)

Profesjonell

Mandag til fredag, hele døgnet

Power eller Foretak

Mandag til søndag, hele døgnet

Finn ut hvordan du bytter Pipedrive-planer her.

Hvis du har problemer med å logge på, kan du klikke på «Har du problemer med å logge på?» på påloggingssiden for å starte en chat.

Live chat-støtte på engelsk og portugisisk er tilgjengelig hele døgnet avhengig av plan. Live chat-støtte på tysk, fransk og spansk er vanligvis tilgjengelig mandag til fredag i de mest vanlige åpningstidene for morsmålet.

Kundestøtte på telefon

Brukere med tilgang til kontoinnstillinger på Power- eller Foretak-planene er kvalifisert for telefonstøtte. Logg på på Pipedrive-kontoen din og klikk på «Hurtighjelp»-spørsmålstegnet, deretter «Chat med oss».

Språk
Timer

Engelsk

Mandag til fredag, 06:00 til 22:00 (UTC)

Portugisisk

Mandag til fredag, 09:00 til 22:00 (UTC)