Kontaka kundtjänst

Kunskapsbas/Kontakta oss

Pipedrives kundtjänstteam arbetar dygnet runt

Logga in på ditt Pipedrive-konto och klicka på “Snabbhjälp”-frågetecknet följt av “Chatta med oss” för att chatta med vår kundtjänst.

Språk
Timmars

Engelska och portugisiska

Dygnet runt

Tyska

Måndag till fredag, 07.00–16.30 (UTC)

Franska

Måndag till fredag, 09.00–17.30 (UTC)

Spanska

Måndag till fredag, 10.00–22.30 (UTC)

Om du har problem med att logga in eller inte har något Pipedrive-konto kan du kontakta oss dygnet runt via e-post till [email protected].

Enterprise- och Power-konton

Kontoadministratörer med Enterprise- och Power-abonnemang är berättigade till telefonsupport. {Logga in}} på ditt Pipedrive-konto och klicka på “Snabbhjälp”-frågetecknet följt av “Ring mig”.

Språk
Timmars

Engelska

Måndag till fredag, 06.00–22.00 (UTC)

Portugisiska

Måndag till fredag, 09.00–22.00 (UTC)

Ta reda på hur du byter Pipedrive-abonnemang här.