Waarom kan ik geen gewonnen deals in de Prognose zien?

Controleer of u uw filters goed heeft ingesteld - het pijplijnfilter en hoofdfilter staan allebei rechtsboven in het scherm Prognose. Zorg er ook voor dat u de juiste tijdsperiode bekijkt, die betrekking heeft op de verwachte sluitingsdatum of de datum waarop de deal is gewonnen. Het is ook de moeite waard om het datumveldtype te controleren waarmee u de deals afbeeldt - de standaard is verwacht sluitingsdatum/gewonnen tijdstip, maar het is ook mogelijk dit af te beelden met datumveldtypen. U kunt deze selectie zien onder Prognose-instellingen.