Waarom kan ik geen gewonnen deals in de Prognose zien?

Controleer of je de filters goed hebt ingesteld - het pijplijnfilter en hoofdfilter staan allebei rechtsboven in de Prognoseweergave. Zorg er ook voor dat je de juiste tijdsperiode bekijkt die betrekking heeft op de verwachte sluitingsdatum of de datum waarop de deal is gewonnen. Het is ook de moeite waard om het datumveldtype te controleren waarmee je de deals afbeeldt - standaard is het de verwacht sluitingsdatum/het gewonnen tijdstip, maar het is ook mogelijk om dit af te beelden met datumveldtypen. Je kunt deze selectie zien onder Prognose-instellingen.