Hoe je je Pipedrive account hernoemt

Noot: je hebt beheerrechten nodig om bepaalde handelingen die in dit artikel vermeld staan uit te voeren. Klik hier voor meer informatie.

Als je op een gegeven moment de behoefte voelt om je bedrijf een andere naam te geven in Pipedrive, kan dit eenvoudig worden gewijzigd:

1. Ga naar Instellingen ​> Facturering. De Factureringspagina opent zich.

2. Klik op Wijzigen bij Bedrijfsnaam en je wordt begroet door een pop-up van je browser.
  3. Bewerk de naam naar wens.
  4. Boem! Je bent klaar!