Wat is het verschil tussen een organisatie- en een bedrijfsaccount?

Wanneer een Pipedrive-account wordt aangemaakt, worden er zowel een gebruikersaccount als een bedrijfsaccount aangemaakt.
Het bedrijfsaccount is je bedrijf, dat je kunt uitnodigen waar je je werkcollega's kunt uitnodigen als gebruikers, om toegang te krijgen tot dezelfde database.

Een organisatie in Pipedrive is het bedrijf van iemand anders. Specifiek is het ieder ander bedrijf waarmee je zaken wilt doen, aan wie je iets wilt verkopen, of waar je op een andere manier contact mee wilt maken met betrekking tot je verkoopproces.