Kunnskapsbase

Emner
Innledende tidligere synkronisering
Hva om du har synkronisert ikke-kontakt-e-poster?

Denne artikkelen ble produsert ved hjelp av maskinoversettelse.

Hvorfor synkroniseres e-postadressene til ikke-Pipedrive kontakter til min Pipedrive-innboks?

JT
Jenny Takahara, 2. november 2023
Merk: Du kan finne en detaljert guide om hvordan du velger hvilke e-poster du vil synkronisere i denne artikkelen.

Hvis du ser e-poster synkronisert til din Pipedrive-konto som ikke er knyttet til dine kontakter, kan de ha blitt brakt inn gjennom tidligere synkronisering.

Den beste metoden for å unngå uønskede e-poster i din Pipedrive-innboks er å bruke merkelapper fra e-postleverandøren din for å filtrere ut de spesifikke e-postene du ønsker å synkronisere.

Merk: Du kan velge ”Synkroniser e-poster med spesifikke merkelapper...” for å spesifisere hvilke e-poster du vil inkludere i din initielle synkronisering og videre fremover. Dette kan endres etter synkroniseringen, men de første synkroniserte e-postene vil forbli i kontoen din med mindre de slettes.

Innledende tidligere synkronisering

Etter at du har lagt til en ny e-postkonto for synkronisering, vil du se at de siste tre dagene med e-poster blir synkronisert som standard.

Etter at du har fullført den innledende synkroniseringen, vil du se en rullegardinmeny under Synkronisering av tidligere e-poster der du kan velge intervaller lengre tilbake i tid for å synkronisere.

Når du har valgt et intervall, kan du velge å synkronisere ”Kun kontakter i Pipedrive”.

Merk: Intervallene for tidligere synkronisering er en måned, tre måneder, seks måneder eller ett år. Muligheten for å synkronisere ”Kun kontakter i Pipedrive” er ikke tilgjengelig under den innledende synkroniseringen.

Hva om du har synkronisert ikke-kontakt-e-poster?

Merk: Vær forsiktig når du sletter e-poster fra innboksen din i Pipedrive. Slettede e-poster kan ikke gjenopprettes med mindre de blir synkronisert på nytt fra e-postleverandøren din.

Hvis du har synkronisert e-poster som ikke er knyttet til kontakter i Pipedrive, er det en prosess du kan bruke for å fjerne dem.

Først går du til Salgsinnboksen din og filtrerer etter "Fra en eksisterende kontakt."

Deretter bruker du boksen i øvre venstre hjørne til å velge alle de filtrerte e-postene, og klikk på ”arkiv.” Dette vil sette dem til side, slik at de ikke blir blandet sammen med e-postene som ikke ble sendt fra kontaktene dine.

Når disse e-postene er arkivert, går du tilbake til innboksen din, velger alle de ikke-kontakte e-postene og klikker på ikonet for søppelbøtte for å slette dem.

Til slutt går du til Arkivet ditt, velger alle e-postene du arkiverte der og klikker på ”Avarkiver.“

Med det vil innboksen din bare bestå av e-poster du har mottatt fra e-postadresser knyttet til kontaktene dine i Pipedrive.

Merk: Denne metoden for å fjerne ikke-kontakt-e-poster begrenser seg til e-poster mottatt fra kontaktene dine, det vil si at e-poster sendt til kontakter ikke gjelder med mindre de er i en felles e-posttråd med kontaktens svar.
Var denne artikkelen nyttig?

Ja

Nei

Relaterte artikler

Har du spørsmål?

Kontakt oss