Kontakt kundestøtten

Kunnskapsbase/Kontakt oss

Pipedrives brukerstøtteteam jobber døgnet rundt

log in på Pipedrive-kontoen din og klikk på «Quick help»-spørsmålstegnet og deretter «Chat with us» for å chatte med brukerstøtten vår.

Språk
Timer

Engelsk og portugisisk

Hele døgnet

Tysk

Mandag til fredag, 07:00 til 16:30 (UTC)

Fransk

Mandag til fredag, 09:00 til 17:30 (UTC)

Spansk

Mandag til fredag, 10:00 til 22:30 (UTC)

Hvis du har problemer med å logge på eller ikke har en Pipedrive-konto, kan du kontakte oss hele døgnet via e-post[email protected].

Foretak- og Power-plankontoer

Brukere med tilgang til kontoinnstillinger på Foretak- og Power-planene er kvalifisert for telefonstøtte. Logg inn på Pipedrive-kontoen din og klikk på «Hurtighjelp»-spørsmålstegnet og deretter «Ring meg».

Språk
Timer

Engelsk

Mandag til fredag, 06:00 til 22:00 (UTC)

Portugisisk

Mandag til fredag, 09:00 til 22:00 (UTC)

Finn ut hvordan du bytter Pipedrive-planer her.