Kontaka kundtjänst

Kunskapsbas/Kontakta oss

Pipedrives kundtjänstteam arbetar dygnet runt

Support via live-chatt

Alla användare med Advanced, Professional, Power eller Enterprise kan få support via live-chatt. Logga in på ditt Pipedrive-konto, klicka på frågetecknet “Snabbhjälp” och sedan på “Chatta med oss”.

Abonnemang
Timmars

Advanced

Måndag till fredag, kontorstider (09.00–17.00 i användarens tidszon)

Professional

Måndag till fredag, dygnet runt (alla vardagar)

Power eller Enterprise

Måndag till fredag, dygnet runt (alla dagar)

Ta reda på hur du byter Pipedrive-abonnemang här.

Om det inte går att logga in kan du klicka på “Problem med att logga in?” på vår inloggningssida för att starta en chatt.

Support via live-chatt på engelska och portugisiska är tillgänglig dygnet runt beroende på abonnemang. Support via live-chatt på tyska, franska och spanska är vanligtvis tillgänglig måndag till fredag under kontorstid i de flesta länder.

Telefonsupport

Kontoadministratörer med Power- eller Enterprise-abonnemang kan få telefonsupport. Logga in på ditt Pipedrive-konto och klicka på “Snabbhjälp”-frågetecknet följt av “Ring mig”.

Språk
Timmars

Engelska

Måndag till fredag, 06.00–22.00 (UTC)

Portugisiska

Måndag till fredag, 09.00–22.00 (UTC)