Tämä artikkeli on tuotettu käyttämällä konekäännöstä.
Hallitse, ketkä voivat käynnistää automaatioita.
Kaikkien tiimisi jäsenten ei tarvitse luoda omaa automaatiota. Voit luoda yhden automaation ja lisätä tiimisi jäsenet valituiksi käyttäjiksi. Sen jälkeen he voivat käynnistää automaation ilman, että heidän tarvitsee määrittää mitään itse.
Jos haluat sen sijaan siirtää automaation omistajuuden toiselle käyttäjälle, katso, miten automaation omistajuus siirretään.
Valitse, ketkä voivat käynnistää automaatioita
Kun automaatiosi on valmis, napsauta ”Tallenna”.

Sen jälkeen voit nimetä automaation, lisätä kuvauksen ja valita, ketkä voivat käynnistää sen:
- Kaikki käyttäjät – kaikki yrityksesi tilin käyttäjät
- Valitut käyttäjät – vain valitsemasi käyttäjät

Kun napsautat ”Aktivoi”, automaatio aktivoituu kaikille valitsemillesi käyttäjille. Kenenkään ei tarvitse aktivoida sitä erikseen. Automaatio käynnistyy kullekin käyttäjälle, kun sen käynnistin ja ehdot täyttyvät.
Mitä valituksi käyttäjäksi lisääminen tarkoittaa?
Valituksi käyttäjäksi lisääminen on erillinen käyttöoikeuksiesi lisäksi määritettävä asia. Sekä yleiset pääkäyttäjät että yleiset tavalliset käyttäjät voivat olla valittuja käyttäjiä.
Jos yleinen pääkäyttäjä on valittu käyttäjä, hänen käyttöoikeutensa eivät muutu, koska hän voi jo hallita tilin kaikkia automaatioita.
Jos yleinen tavallinen käyttäjä on valittu käyttäjä, hän voi:
- Nähdä automaation omassa automaatioluettelossaan
- Aktivoida automaation tai poistaa sen käytöstä omalta osaltaan
- Nähdä omat suorituksensa historiavälilehdellä
- Kopioida automaation, jos hänellä on ”Lisää automaatioita ja määritä automaattisten sähköpostien lähettäjät” -käyttöoikeus
Hallitse olemassa olevien automaatioiden valittuja käyttäjiä
Automaatioiden luettelonäkymässä näet kunkin automaation kohdalla, kuinka moni käyttäjä voi käynnistää sen.

Avaa automaatio, napsauta käyttäjäkuvaketta ja valitse ”Hallitse käyttäjiä”.

- Voit lisätä käyttäjiä valitsemalla ne, jotka haluat lisätä. Automaatio aktivoituu heille automaattisesti.

- Voit poistaa käyttäjän napsauttamalla hänen nimensä vieressä olevaa ”X”-merkkiä

Tallenna napsauttamalla ”Ota muutokset käyttöön”.
Voit aktivoida automaation tai poistaa sen käytöstä kaikkien valittujen käyttäjien osalta kerralla paneelin yläosassa olevalla ”Aktiivinen kaikille valituille käyttäjille” -kytkimellä. Jos haluat muuttaa automaation tilaa vain yhden käyttäjän osalta, käytä sen sijaan hänen nimensä vieressä olevaa ”Aktiivinen”-kytkintä. Jokainen valittu käyttäjä voi myös muuttaa tätä asetusta omalta osaltaan.

Oliko tämä artikkeli hyödyllinen?
Kyllä
Ei